tdaughter.blogg.se

En icke-originell blogg som handlar som alla andra bloggar om det händelselösa livet för en 22-årig.

Desperat

Publicerad 2012-11-27 11:33:00 i Allmänt,

Hej sötisar!
Medan jag är på intervjuer tänkte jag att ni kunde få läsa ett litet inlägg!
 
På sista tiden har jag blivit sjukt desperat, vet inte riktigt vad som hänt med mig. Kanske är det för att min bästa vän hittat sig en kille och jag känner pressen att jag vill också. Kanske känner jag press för jag är 22 år gammal och min dröm var att ha barn när jag är 25, haha  vad naiv man var förr!
 
I alla fall tar sig detta i uttryck att jag verkligen glor på alla killar jag går förbi för att se om de kollar tillbaka. Ibland gör de faktiskt det och då känner jag mig inte så ful som jag tror att jag är. Sedan kommenterar jag alla killar och om många killar ska till ett ställe dit jag ska (typ fest) kommenterar jag detta också. Känns dock lite hopplöst, som om jag aldrig hittar mannen i mitt liv.
 
Mannen i mitt liv dåva ;)
 
Det hela blir ju inte bättre av Han, med stort H. Jag har kärat ner mig i honom så fullständigt, varje gång han ringer smälter jag och det blir ju inte precis bättre av att han säger sjukt gulliga saker till mig. Såååå synd att han bor så långt bort, skulle verkligen velat träffa honom, bara för att se hur han var på riktigt liksom.
 
Slänger in en liten kontaktannons här också eftersom jag är desperat, ingen väg är omöjlig haha.
 
Louise, 22, år. Rätt snygg tjej som utbildar sig till lärare, rolig och kan vara sig själv. Hatar att gå långa skogspromenader och att träna överhuvudtaget, men om man tvingar henne så går det haha. Man måste ju ändå träna ibland. En syssla som däremot passar Louise utmärkt är att sitta i soffan och trycka i sig chips och kolla på film. Bättre än att gå, huh? Gillar att kramas också såklart :) Söker en snygg Channing Tatum-liknande kille som orkar stå ut med henne och är snäll, men inte mesig, och helst tjänar fett bra! Okej, snäppet under Tatum kan funka också!
Intresserad? Kommentera!
 
 Fattar inte grejen, bilden är rättvänd på datorn, men när man laddar upp den blir den på ett annat håll. Jaja, om du är intresserad kan det vara värt att vända på huvudet ;) 
 
Puss puss

Early morning

Publicerad 2012-11-27 08:18:54 i Allmänt,

Godmorgon!
Sitter i soffan nu och väntar på att min buss ska gå. Idag ska jag till Bankeryd och göra min första intervju till c-uppsatsen. Lite nervös asså, men jag hoppas det ska gå bra!
Skriver sen hur det gick!
Puss

Trött

Publicerad 2012-11-26 19:45:49 i Allmänt,

Hej!
Sorry att jag inte bloggat på ett tag. Jag vet att ingen som läser en blogg som aldrig uppdateras, men för det första har jag aldrig förväntat mig att någon ska det läsa och för det andra.. Skriver jag mest för min egen skull, för att det är så skönt att bara få ur sig saker ibland..

Anyway... Idag har jag vart en sväng i skolan. Sen drog vi till IKEA och köpte lite småsaker. Sen åkte jag hem och lagade årets godaste lasagne :)

Nu är jag fett trött, men måste tvätta håret och grejor sen ska jag bara chilla resten av kvällen!
Hoppas ni har en bra kväll! Puuussss

He breaks me down..

Publicerad 2012-11-19 23:28:24 i Allmänt,

Fan.
Alltid såhär varje gång. Varför varför varför?
Fattar inte att jag är så korkad, att jag ens kan tycka om någon så mycket jag inte träffat. Tycka om någon så mycket som verkligen inte känner samma sak. Vågar inte berätta för honom, jag blir bara så besviken. Varje gång man försöker förklara drar han ner mig till botten, får mig känna mig patetisk och liten. Åh Gud, hjälp mig!

Bra dag

Publicerad 2012-11-19 21:54:44 i Allmänt,

Hej!
 
Idag har jag hunnit massa men ingenting alls typ känns det som..
Gick upp halv sju för att följa med mamma till operationen som jag ändå inte fick vara med på sen...
Efter det åkte jag, min bror och mamma för att fika på IKEA. Så roligt att träffa min bror, även om jag träffar honom relativt ofta saknar jag honom jämt så fort vi skiljs åt. Det är sjukt egentligen eftersom vi bråkade som fan under hela vår uppväxt, men kul att vi fått så bra kontakt nu :) Sedan skjutsade vi ut mamma till Habo igen och sen skjutsade han mig till skolan.
Där träffade jag min bästa vän en stund innan hon och hennes kompis var tvugna att dra på en lektion. Efter det träffade jag en annan kompis och satt med henne i biblioteket till halv sex.
Jag kom hem efter att handlat, nötfärs! Jag har inte ätit kött på fem år, känner mig som en gris av allt kött jag stoppar i mig nu, haha. Städade och gjorde fint i köket och badrummet..
 
Nu sitter jag i soffan och myser.. Hoppas ni också har en bra kväll!
Puss!
 

Alone

Publicerad 2012-11-18 23:09:07 i Allmänt,

Känner mig så ensam ibland, typ nu. Sitta i soffan hela dagen ensam, laga mat ensam, dricka te ensam och gå och lägga sig ensam...

Jag vet dock inte vad det är jag saknar, ibland är det en pojkvän. Tråkigt nog tröttnar jag rätt snabbt på förhållandelivet. Man skulle hitta en kille som var ens bästa vän och samtidigt pojkvän. Som med min bästa kompis, om hon var en kille skulle vi lätt vart tillsammans haha. Kanske inte går att jämföra så, men ändå.

Just nu känner jag mig väldigt ensam och övergiven, skulle vilja ha någon att prata med. Problemet är att jag tycker det är sjukt svårt att hitta en kille. Det verkar vara så enkelt för vissa, killar snackar med dom hela tiden. Och när jag tänker så känner jag misslyckad och ful. Som om jag inte är tillräckligt intressant för någon. Det kanske jag inte är. Ibland ger jag liksom upp hoppet om att hitta någon att dela livet med. Kanske inte hela livet, är väl knappast nån som gör nu för tiden, men i alla fall att skaffa barn med och leva en del av sitt liv med.

Konstigt det där, ibland älskar jag livet men i vissa stunder känner jag mig sjukt ensam och misslyckad. Aja, hoppas jag mår bättre imorn.

Godnatt <3

Lugn dag och kväll

Publicerad 2012-11-18 22:41:00 i Allmänt,

Hej!
Idag har jag inte gjort ett skit. Suttit i soffan hela dagen. Men det är iofs rätt skönt ibland, att bara få vara, inte göra någonting.
Imorn opererar sig mamma och jag ska vara med, ska träffa henne halv åtta så lär sova nu!
Godnatt! :)
Bjuder på en bild från New York i mars detta året.

Galen kväll!

Publicerad 2012-11-18 15:20:48 i Allmänt, Fest,

Hej på er!
Hur mår ni idag, jag är sjuuukt seg! Sitter fortfarande i morgonrock och gårdagens smink haha.
Eftersom jag inte slutade jobbet förrän nio var jag inte hemma förrän tio. Detta resulterade i att jag svepte ett stort glas mojito och sedan halsade direkt ur vodkaflaskan. Alltså blev jag full på typ mindre än en timma, haha.
Hade kjol och linne igår och kände mig faktiskt ganska snygg för en gångs skull, även att jag hade fixat mig typ tio minuter innan vi drog. Märktes att killarna tyckte det också, för jag fick rätt mycket blickar (för att vara mig).
Sen följde två killar med hem på efterfest, crazy. Och resten låter jag vara osagt, haha.
 
Anyway; känner mig sjukt seg idag. Vaknade halv elva när killarna drog, sen somnade jag och min kompis i soffan och vaknade inte förrän halv två.. Får sån ångest efter såna här kvällar, känns som om jag är oförmögen att resa mitt stora arsle ur röven. Ja, alltså sitter jag kvar här i morgonrock och lär säkert  göra det tills det är dags att sova igen. Herregud, aja haha.
 
Hörs sen! Puss

Trött

Publicerad 2012-11-17 08:38:22 i

Hej!
Var och fikade med några kompisar igår och snackade skit, satt ända tills det stängde vid tolv. Idag var jag uppe vid åtta för att ta bussen tjugo över nio till mamma, sjukt trött men vill hinna umgås lite med henne innan jag börjar jobbet vid två. Slutar nio, sen blir det hem, byta om och sen dra ut och dansa hela natten.
Nej nu ska jag dra till bussen!

Puss puss

Kvällstankar om kärlek och annat tjafs

Publicerad 2012-11-16 00:07:57 i Allmänt,

Två vänner kom över ikväll, trevligt. En vän köpte godis till oss alla för 157 kronor, mycket godis kan jag lova, haha. Annars satt vi bara och snackade massa skit och lyssnade på musik. Alltid trevligt att få lite sällskap.. 
 
Snackar mycket med en kille, vi kan kalla honom Peter. Han är så jävla mystisk, och det kanske är det som gör honom attraktiv på något sätt. Han är så gullig, ringer ofta och säger att han saknar mig och så. Synd att han bor så långt bort, skulle vart intressant att se det skulle arta sig. Det är sjukt, men jag börjar bli kär i den här killen. Kan prata med honom hur länge som helst telefon om vad som helst. Skrattar aldrig så annars med någon. Jag vet inte, men vi har väl den där kemin en kompis pratar om. Dock vet inte vad han känner eller tänker, förmodligen inte
Samma sak som mig. Brukar vara så med mig och killar. Jag har lätt för att bli kär, men också lätt att tröttna. Samma vän sa till mig ikväll också att man bygger upp en bild av killen man bara pratar med i telefon och att man ofta blir besviken när man sedan träffas i verkligheten. Säkerligen är det så att jag skapat en bild av en perfekt bild av en kille I mitt huvud nu och aftt den bilden inte alls stämmer i verkligheten. Jaja vi får väl se om vi träffas någon gång hur det är. 
 
Nej mina vänner, nu måste jag sova fast än jag inte är speciellt trött. Ska upp tidigt imon till skolan och plugga lite. 
Godnatt! :* 

15 november - Hemmamys

Publicerad 2012-11-15 18:27:04 i Allmänt,

Hej!
 
Skulle egentligen har tränat men träningen blev inställd så istället sitter jag hemma framför datorn. Tankarna snurrade runt och flera av mina kompisar har startat bloggar på sistone, så jag tänkte; kan dom så kan väl jag!
 
Anyway, ni kanske vill veta lite om mig?
Jag är 22 år och pluggar till högstadie-/gymnasielärare i svenska och religion. Något som egentligen bara blev utan någon direkt eftertanke bakom. Jag hade panik vad jag skulle göra efter gymnasiet, sökte lite olika grejor och kom in! Jag funderade inte så mycket, var mest lättad över att ha något att göra till hösten och sen har bara karusellen fortsatt. Det är ju inte så att jag inte tycker det är roligt, det är inte det... Det är mer bara att.. det skulle finnas tusen andra yrken jag hellre vill jobba med. Men jaja, man växer väl in i det, vänjer sig.
 
Jag har inte speciellt mycket kompisar överhuvudtaget, få som står mig riktigt nära. Kanske bara en egentligen. Jag älskar henne och ibland tänker jag att jag inte är värd henne. Varför vill hon vara min kompis? Sen ruskar jag av mig de tankarna och tänker att jag är precis lika bra och snygg som henne. Not.

Vad mer? Om det överhuvudtaget är någon som läser den här bloggen, jag menar.. känns dumt att skriva ni hehe, men.. Om ni, du, undrar över något annat kan ni (?) väl fråga..
 
 
Känner att det här kanske inte blev det muntraste och roligaste inlägget men så är det väl om man startar en blogg för att skriva tankar. Erkänn att man aldrig skriver i sin dagbok när man mår bra? Inte jag i alla fall. Och nu låter det som jag är en deprimerad människa, haha, men jag lovar att jag är rolig egentligen! Och mitt liv är inte så dumt, tråkigt och deprimerande som jag framställer det! Om ni, du (?) fortsätter läsa bloggen utlovar jag roliga inlägg om allt möjligt!
 
Puss puss
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela