tdaughter.blogg.se

En icke-originell blogg som handlar som alla andra bloggar om det händelselösa livet för en 22-årig.

Träning

Publicerad 2013-04-08 16:55:46 i Allmänt,

Vart en relativt produktiv dag idag. Först träffade jag mamma på stan vid tio och hon köpte en skinnjacka. Sedan mötte jag upp Edita för att döda armar och bröst i träningsmaskinerna. Ja, det är sant! Jag har börjat träna och täcknat ett årskort på gym! Blir lite skrämd av tanken, kommer jag hålla i det? JA! Jag vill och jag kan, jag kan träna och vara en nyttig människa.

Bättre att skriva på facebook egentligen då jag fick över 20 likes på samma inlägg som jag lade upp här igår. Jaja, anyway.

Sen var jag i skolan en sväng iaf och sen ska vi gå runt sjön, det blir skönt..

Imorn är jag ledig och då blir det jobb på särskolan,det ska bli spännande!

Puss puss

Tacksamhet

Publicerad 2013-04-07 22:48:42 i

Hej!
Har idag funderat mycket över tacksamhet. Man har så mycket som man tar för givet. Man har en familj som älskar en, man har kläder, tak över huvudet, en säng att sova i och mat för dagen. Man har en kropp som är hel och fungerar. Men ändå klagar vi så förbannat. Man är för tjock, man har inga kläder att sätta på sig och brösten sitter för långt ner.

Så jag tänker på de som inte har några pengar att köpa kläder för. De som har gått runt i samma skor året runt i tio år. De som inte har några bröst för att cancern tog dem och de som inte har några föräldrar.

Det är då jag inser att jag borde vara tacksam. Jag har mycket som inte andra har. Jag klagar på att jag är tjock, men vad fan, det finns folk som betalar tusentals kronor för att operera sig.

Jag tror att de är viktigt att ta en stund ibland och tänka efter och faktiskt inse hur bra man har det. Jag tackar Gud för allt jag har fått i mitt liv!

Puss

🐷

Publicerad 2013-04-06 09:50:17 i

Hej!
Det var ett tag sen. Ligger i sängen och halvsover, har egentligen inget vettigt att skriva om. Men jag kom på att den här bloggen fanns så ja var tvungen att gå in och kika.
Har inte hänt nåt, livet är fortfarande ganska meningslöst.
Puss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela