tdaughter.blogg.se

En icke-originell blogg som handlar som alla andra bloggar om det händelselösa livet för en 22-årig.

Akademin

Publicerad 2013-01-31 11:34:23 i

Hej!
Var ute igår. Sjukt kul faktiskt :). Nu måste jag typ fixa min uppsats som ska va inne imorn och sen har jag kvällskurs i svenska som andra språk.
Puss <3

Frukost

Publicerad 2013-01-30 11:02:53 i

Godmorgon!

Idag blev det lyxfrukost med bacon och äggröra. Tyvärr hann jag äta upp allt innan jag kom på att jag kunde blogga om de. Därför får ni en bild av min kaffekopp. Enjoy!

Hoppas ni har en bra dag!
Puss <3

Våga väga!

Publicerad 2013-01-30 00:29:46 i

Köpte en våg idag. Detta har resulterat i att jag vägt mig typ fem gånger ikväll. Hur mycket ångest kommer den här vågen ge mig på en skala?

Godnatt

Publicerad 2013-01-30 00:25:18 i

Hej!
Följer trenden och säger godnatt idag igen.
Puss <3

Design

Publicerad 2013-01-29 22:52:50 i Allmänt,

Ursäkta designen.. En jävla matta? Haha. Tänkte göra en egen, men det blev för krångligt för mig så jag gav upp. Men om det är nån som är sjukt bra på sånt får den gärna hjälpa till!
Puss <3

29 januari

Publicerad 2013-01-29 20:05:04 i

Sov hos honom igår efter lite övertalning. Han var helt kryptisk först och ville att jag skulle komma men ändå inte, men kändes som jag tvingade honom sen. Sprang precis på hans "ex" också på Facebook, hon som var i Rhodos med honom. Ah jag känner mig helt tom just nu, vet inte vad jag ska känna. Känns så omöjligt allting. Ingen som har ett litet råd eller?

Annars var jag i skolan på eftermiddagen och sedan träffade jag min bror och mamma. Det var trevligt. Är så tacksam att jag har så pass bra relation med hela min familj, tackar Gud gör det.

Kollade precis mitt konto innan, har gjort av med typ 800 spänn på en vecka. Och vet ni vad jag lägger pengarna på? Lunch ute och fika. Så fucking onödigt. Ska fan inte äta ute en enda gång till den här månaden. Tänk vad mycket pengar jag skulle haft om jag inte gjorde det.

Ja, mycket tankar i mitt huvud som ni märker. Tyvärr vet jag varken ut eller in just nu, känner mig tom som sagt. Som om jag bara skiter i allt och låter livet glida förbi. Som jag skulle kunna begrava mig i soffan nu och vakna upp i sommar typ.

Aja, hoppas ni haft en bra dag i alla fall :)
Puss <3

Son

Publicerad 2013-01-28 22:19:51 i Allmänt,

Måste tipsa om den bästa serien just nu, Lögnen. Det är en turkisk serie som på orginalspråk heter Son och handlar om.. Shit ah kan inte ens beskriva vad den handlar om haha. 
Jag ska ge det ett försök, vilket inte kommer bli rättvist men ändå: 
Selim och Aylin är lyckligt gifta med sin son Ömer. En dag ska Selim på affäresa och Aylin får reda på att planet har störtat. Efter tre dagar visar det sig att Selim inte ens var med på planet utan har försvunnit någon annanstans. Sedan är det massa olika trådar som vävs in, kriminella och en tjej i Iran och massa. Grejen är att det är sjukt spännande och man vill alltid veta mer. 
 
Jag tycker inte ni ska döma serien bara för den är turkisk. Jag vet att turkiska serier brukar vara lite halvdåliga, men eftersom det här är en internationell produkt har de faktiskt lagt lite mer energi på den och jag tycker den är förvånansvärt bra gjord för att vara just turkisk. Det enda som kanske är lite dåligt är att de hittade inga norska skådespelare  så när de är i Norge pratar de på engelska, men det är väl en mindre petitess.
 
I alla fall är det sjukt spännande och det ska vara hela 50 avsnitt. Serien sänds på tvåan (bara det gör ju att man kanske inte vill se den) varje vardagskväll klockan 19.30, men finns också att se på svtplay. Seriöst ge den en chans! 
 
(hej reklam!) 
 

Fika

Publicerad 2013-01-28 19:30:15 i Allmänt,

Idag har det inte hänt mycket roligt. Var i skolan innan som sagt och sedan var jag hemma en sväng. Nu kom jag precis hem efter att ha fikat med A och B.
Funderade på att laga någon mat för att göra åt lite grejor. Jag är hopplös alltså, köpte mjölk för ett tag sen, men jag använder bara den i kaffet så den är självklart för gammal nu. Köpte bröd men det hade också gått ut nu och jag har inte ens ätit halva limpan. Köpte ägg, hur länge håller dom sig? Köpte matlagningsgrädde och känner att jag måste göra åt den så att den inte blir för gammal. Shit, ska nog strunta i att handla i fortsättningen.. Vad gör ni med era rester? Hur gör man för att saker ska gå åt?
Puss <3

Färdig lärare?

Publicerad 2013-01-28 16:36:47 i Allmänt,

Nu tänkte jag prata om något roligare än trasiga hjärtan och obesvarad kärlek, nämligen skola! Haha, kanske inte så roligt för de flesta av er men eftersom jag snart är lärare är det lite kul för mig :) 
 
Fast just när jag skrev detta kom jag också på att detta handlar om ångest haha, dock inte om killar! Anyway, satt i skolan på VFU-möte idag, alltså inför vår praktik. Detta är min sista praktik ever och jag kan verkligen inte fatta att jag snart är färdig lärare, helt sjukt! Känner mig verkligen inte redo för att börja jobba. Så säger läraren: ja, vi förväntar ju oss rätt mycket nu när det är er sista praktik, nu vill vi se att ni är färdiga lärare. Asså jag lovar, jag fick en sån klump i magen, jag? färdig lärare? tänk så praktiken går skit haha eller den som kommer ut och kollar på en säger att man har valt helt fel yrke. I och för sig borde de väl sagt det tidigare då. Bläää, detta ger mig ångest! 
 
I alla fall, hoppas detta kommer bli en grym praktik nu! 

Puss <3 
 

Förvirrad

Publicerad 2013-01-27 23:20:20 i

Pratade med honom idag, tog mod till mig och skrev ner allt jag kände. Att jag är kär i honom fast jag lovade att jag inte skulle bli det. Att jag inte kan fortsätta så som vi gör nu bara för att det kommer göra mer ont om vi gjorde det. Jag ställde ett ultimatum: antingen slutar vi träffas eller så har vi bara sex och sen går jag. Jag fick svar relativt snabbt:

Alright, det kom som ett brev på posten lite oväntat.. Men jag förstår dig och jag vet väl själv inte riktigt vad jag vill, det är väldigt klurigt... klart jag vill träffa dig, men sen kan jag ju inte förutse ifall jag skulle bli kär i dig eller inte.. Men vill gärna fortsätta träffa dig helt klart

Ja men hallå? Först blev jag glad över hans svar i några sekunder. Sen läste jag det igen och att han inte ens hade svarat på min fråga eller funderat över mitt ultimatum. Det kommer ju vara exakt samma sak som det är nu. Så kan jag vänta på att han kanske blir kär i mig, vadå om två år eller?

Grejen är att jag vet exakt hur det kommer bli. Klart att jag kommer fortsätta träffa honom, fortsätta att bli trampad på och sårad och nedtryckt till botten. Kärlek är konstig, att man låter sig bli allt detta, bara för att man inte vill släppa taget. Bara för att jag vill vara med honom tillåter jag allt, jag har fan ingen självrespekt överhuvudtaget när det kommer till kärlek.

Korkat.

Candy Crush Saga och plugg

Publicerad 2013-01-27 16:59:40 i Allmänt,

Hej! 
Det här blev verkligen världens segaste söndag idag. Jag har typ spenderat hela dagen i soffan spelandes spel, pluggat lite och värmt lite mat. Men det var rätt gött, så jag tror att jag fortsätter. Det är ju ändå söndag! 
Puss

Godmorgon!

Publicerad 2013-01-27 12:42:30 i Allmänt,

Hej! 
Vaknade för en stund sen och har ätit frukost och så. Måste plugga idag, ska lämna in en uppgift klockan 18.00... Annars vet jag inte vad som händer idag faktiskt. Bästa A kommer hem från Landskrona, så hon kanske vill ses en stund om hon orkar. Det enda jag tänker på är att han ska höra av sig och fråga om jag vill hitta på nåt, daaah.. Måste verkligen sluta tänka på honom asså! 
Nej nu ska jag spela Candy Crush Saga ett tag till innan jag tar tag i livet! 
Puss 

Fuck

Publicerad 2013-01-26 23:09:22 i Allmänt,

Alltid samma sak, varför är man alltid så naiv? 
Jag visste att det här skulle hända i samma stund som jag mig in i det, förälskelse damn you! 
 
Varför är det alltid så att man alltid blir kär i den personen som man inte ska bli kär i? Man planerar att den här gången ska det inte hända, jag ska inte ge efter för kärleken. Det går liksom inte. Det känns ju liksom som om att man inte träffar de bästa personerna...
 
Hur smart är man då när man ger sig in i något med en 27-åring som aldrig har vart kär, aldrig haft ett förhållande mer än en vecka i Rhodos med en tjej. Varför gör man det? Varför lär man sig aldrig att inte umgås med de personerna man vet kommer bryta ner ens liv, som får en att känna sig förminskad och inte värd ett skit.
 
Jag tror det är hoppet. Man slutar aldrig hoppas på att det finns goda människor, att man kan
 
förändra människor till det bättre och få dem att känna kärlek. Men det går liksom inte. Det finns inget hopp om godheten och nu har jag slutat hoppas, nu har jag lärt mig. Visserligen har jag tänkt så ett tusen andra gånger men vi får väl se hur länge det håller i sig. En vecka och sen har jag fallit för någon ny. Snacka om att vara kär i kärleken alltså.
 
 
Alltid samma sak, varför är man alltid så naiv? 
 
 

Panik!?

Publicerad 2013-01-03 13:29:18 i Allmänt,

Asså seriöst så får jag panik! Jag vet inte vad jag ska göra med mitt liv. Jag ligger i soffan och vet inte vad jag ska göra. Inte när jag är själv, får panik över att vara själv. Vill aldrig att A ska gå för då blir jag själv igen och ensam lämnad i en tom lägenhet. Vad gör man? När börjar skolan igen så jag kan få en någorlunda normal vardag igen?

Har inga pengar heller, tror de kommer den 21a och nu har jag 100 kr på kontot den 3dje januari. Fy fan. Fast det jag oroar mig mest för är seriöst ciggen, att ja inte kommer ha några cigg sen.

Och uppsatsen, mina vänner pratar om att trycka den på måndag men min handledare har ju inte ens skickat tillbaka den till mig? Och för det andra kommer jag inte ens ha råd att trycka den.

Jag vill bara gräva ner mig här i soffan några månader, skita i allt och se hur länge det tog innan någon hörde av sig. Haha, vill bara skratta åt mitt liv för ja är så deprimerad nu. Och mitt i all denna depressionen är jag rädd, tänk så det inte blir bättre? Tänk så jag ligger här i soffan i tio år? Aaaah, snälla någon hjälp mig!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela