tdaughter.blogg.se

En icke-originell blogg som handlar som alla andra bloggar om det händelselösa livet för en 22-årig.

Son

Publicerad 2013-01-28 22:19:51 i Allmänt,

Måste tipsa om den bästa serien just nu, Lögnen. Det är en turkisk serie som på orginalspråk heter Son och handlar om.. Shit ah kan inte ens beskriva vad den handlar om haha. 
Jag ska ge det ett försök, vilket inte kommer bli rättvist men ändå: 
Selim och Aylin är lyckligt gifta med sin son Ömer. En dag ska Selim på affäresa och Aylin får reda på att planet har störtat. Efter tre dagar visar det sig att Selim inte ens var med på planet utan har försvunnit någon annanstans. Sedan är det massa olika trådar som vävs in, kriminella och en tjej i Iran och massa. Grejen är att det är sjukt spännande och man vill alltid veta mer. 
 
Jag tycker inte ni ska döma serien bara för den är turkisk. Jag vet att turkiska serier brukar vara lite halvdåliga, men eftersom det här är en internationell produkt har de faktiskt lagt lite mer energi på den och jag tycker den är förvånansvärt bra gjord för att vara just turkisk. Det enda som kanske är lite dåligt är att de hittade inga norska skådespelare  så när de är i Norge pratar de på engelska, men det är väl en mindre petitess.
 
I alla fall är det sjukt spännande och det ska vara hela 50 avsnitt. Serien sänds på tvåan (bara det gör ju att man kanske inte vill se den) varje vardagskväll klockan 19.30, men finns också att se på svtplay. Seriöst ge den en chans! 
 
(hej reklam!) 
 

Kommentarer

Postat av: Marie

Publicerad 2013-02-11 02:14:15

http://www.facebook.com/pages/L%C3%B6gnen/395553767196910

Svar: Tack :) Den hade jag helt missat!
tdaughter.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela