tdaughter.blogg.se

En icke-originell blogg som handlar som alla andra bloggar om det händelselösa livet för en 22-årig.

Türkçe biliyormusun?

Publicerad 2013-03-16 19:52:39 i

Hej!

Lördag idag. Sov hos mamma igår och vaknade upp tidigt för att göra Edita sällskap på öppet hus på Hälsohögskolan idag. Sedan drog jag och mamma till A6 och Ikea samt Lagerhaus på stan. Bestämde mig sedan för att följa med henne tillbaka till Habo för att äta lite :)

Eftermiddagen bestod sedan av att plugga turkiska. Hon har nämligen köpt en turkisk bok som är väldigt pedagogisk. Sakta men säkert går vi framåt kapitel för kapitel och jag känner att jag faktiskt lärt mig en hel del. :)

Nu sitter jag på bussen hem igen. Denna tvärstannade precis för att chauffören inte såg en passagerare stod i mörkret och väntade. Blev sjukt rädd, vart säker på att vi skulle krocka. Nåja, än lever jag. Resten av kvällen ska jag spendera med Edita efter att hon slutat jobbet vid halv nio.

Hoppas ni har en bra helg! Puss ❤

Im like a bird

Publicerad 2013-03-09 14:35:50 i

Godmorgon. Umgicks först med Edita och Alish igår och sen kom Behzad hit runt tolv eller nåt. De var trevligt kan man säga haha.

Känner mig sjukt borta idag, ont i huvudet har jag också. Får se vad dagen har att erbjuda.

Puuussss

Bajsan

Publicerad 2013-03-08 22:08:08 i Allmänt,

Hej!
Det är Bajsan som sitter vid tangenterna! Har precis tryckt i mig en MAX-burgare och lite chips. Sitter fint i buken. Nu ska vi ha terapi och prata om dagens händelser. Har gråtit lite. Kändes gött. Senare ikväll ska jag flyga.. Puss och bajs.

Vårkänslor

Publicerad 2013-03-04 15:19:23 i Allmänt,

Var ute igår i det underbara vädret med mina nya skor, underbart! Nu ligger jag och Edita här i matkoma efter en god kycklingwok som jag tillagade lite snabbt. Hade sjukt kul med Behzad igår, skön kille alltså haha. Imorn kommer min älskade bror hem, såå glad! Puuusss <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela